Bij Radar krijg je de kans om echt iets te betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor kinderen, volwassenen en gezinnen. Hun dromen en wensen zijn leidend in jouw werk. Of je nu in een zorgfunctie werkt, of ondersteunend. Je neemt niemands leven over, maar zorgt er juist voor dat iedereen gewoon mee kan doen.

Door met hartelijke aandacht te kijken en te luisteren kom je erachter wat je cliënt, zijn familielid of je collega graag wil. Je biedt vertrouwen, werkt onbevooroordeeld en kijkt verder dan je neus lang is. Het komt aan op jouw creativiteit en inlevingsvermogen. We vertrouwen erop dat je goed bent in je vak, en dat merk je. We houden van vernieuwende doorzetters met een gezonde portie lef. Bij Radar zien we kansen in verandering. Je mag met een gerust hart goede ideeën uitproberen. Graag zelfs!

Dezelfde aandacht die we hebben voor de wensen van onze cliënten, is er ook voor onze medewerkers. Jouw professionele dromen en je toekomstbeeld vinden we erg belangrijk. Daarbij denken we verder dan de baan die je nu bij ons uitvoert. Want misschien heb je wel de wens om ooit de stap te zetten naar een andere of hogere functie. Bij ons of ergens anders. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren.

Radar Collegas Jacintahof 009

Werken bij Radar

We hebben zo'n 840 medewerkers. In de zorg en in de ondersteuning. Dat worden jouw nieuwe collega's. Al deze professionals werken verdeeld over onze ruim 90 locaties. Onze medewerkers in de zorg zijn een steunpilaar voor cliënten en hun familieleden. Zij zetten hun bijzondere kennis in om mensen gewoon mee te laten doen in de maatschappij. We verwachten van medewerkers een unieke en eigen inbreng. Maar daarin sta je nooit alleen, want we werken bij Radar samen. Je kunt altijd terugvallen op je team en je werkt samen in een breed netwerk.

Wist je trouwens dat werken in de gehandicaptenzorg echt superveelzijdig is? Mensen hebben vaak een vrij eenzijdig beeld van onze sector. Maar niets is minder waar! Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk. Hier vind je onze actuele cao (2019 - 2021). Lees 'm zeker eens door.

Heb je interesse om bij Radar te werken, of heb je een vraag hierover? Onze recruiter Daniëlla Lendfers-Boumans staat je graag te woord.Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn onmisbaar in de ondersteuning van onze cliënten. Als vrijwilliger lever je een speciale bijdrage aan de kwaliteit van hun bestaan. Dankzij de inzet en betrokkenheid van vrijwilligers kunnen cliënten extra activiteiten ondernemen. Dat is belangrijk, want zij hebben vaak veel behoefte aan contact in hun omgeving. We zijn dan ook blij en trots dat ruim 500 mensen zich als vrijwilliger aan Radar hebben verbonden.

Of het nu individueel is, of in groepsverband, in een woonlocatie of daarbuiten, op vaste momenten of op afroep, ter ondersteuning bij evenementen of in de dagelijkse praktijk: vrijwilligers maken het verschil.

Jane Piets - Hardenberg is onze vrijwilligerscoördinator. Zij kan je alles vertellen over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij ons.Leerwerktraject of stagelopen (BBL of BOL)

Radar is een erkend leerbedrijf. Wij leiden graag mensen op voor ons prachtige beroepsveld. Van stagiaires en leerlingen horen we vaak dat ze een erg leuke tijd bij ons hadden, en veel konden leren. Daar doen we het voor!

BBL: Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 3 of 4
In deze leerweg doe je vier dagen per week praktijkervaring op. Het theoretische gedeelte van de opleiding wordt verzorgd door VISTA college en is één dag per week. Leerling-medewerkers doen bij ons brede praktijkervaring op. Verschillende locaties en doelgroepen binnen Radar komen als werkplek aan bod. Je krijgt bij ons een leerarbeidsovereenkomst en een bijbehorend leerlingensalaris. Inschrijven voor het volgend schooljaar kan tussen januari en 1 maart via de website van Zorgnet Limburg.

BOL-stage
Je kunt bij ons een BOL-stage doen op mbo- of hbo-niveau. Wij hebben mogelijkheden voor drie soorten stages:

  • Introductiestage (je maakt kennis met stageplek en het vak);
  • Ervaringsstage (je leert hoe je de opgedane kennis in de praktijk kunt gebruiken);
  • Afstudeeropdracht/scriptie (je doet onderzoek en/of brengt uitgebreid verslag uit).


Tijdens de stageperiode verwachten we van jou een stuk zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend word je met aandacht begeleid door een werkbegeleider van Radar en een docent vanuit de opleiding.

Heb je interesse in een stage- of leerwerkplek bij ons? Ger Oligschläger is onze praktijkcoördinator, neem snel contact met hem op.